X Cherso Aflevering 1, de aftrap!

door Webmaster op 06.09.2011

X Cherso Aflevering 1, de aftrap!De eerste aflevering die geheel in het teken staat van de zoektocht naar nieuwe deelnemers voor het warme Chersonissos is reeds uitgezonden. Honderden kandidaten hebben zich verzameld in Den Haag om te laten zien dat zij een van die twee tickets moeten krijgen om met de groep feestbeesten mee te gaan naar het warme Kreta. Bij een talentenjacht mag een professionele jury natuurlijk niet ontbreken, natuurlijk onze Hagenezen zelf. In de auditie-ruimte worden alle deelnemers ontvangen, en de jury oordeelt achter de professionele jurydesk. De vrouwen worden beoordeeld door de ‘Oh Oh heren’, en de mannen door de ‘Oh Oh dames’, als dat maar goed gaat!

Klik hier voor X Cherso Aflevering 1.

Volgende week is de beslissende aflevering voor de kandidaten, wie gaan er mee naar Chersonissos? De tien afleveringen die vanaf de week daarop volgen zijn rechtstreeks vanaf Kreta met de oude vertrouwde Hagenezen, en de nieuwe deelnemers!

Op de hoogte blijven van Oh Oh Cherso? Volg ons ook op Twitter! (@OhCherso)

Geen andere gerelateerde berichten.

{ 1 reactie… lees 'm hieronder of laat een reactie achter }

Zanger Mike 07.09.2011 om 17:29

Heeey Mensen

Ik heb X Cherso gekeken, Het was erg gaaf, Lekker konten zag je en lekkere damenes zeg je Blond en ook hele gekke lui zaten erbij

Volgdeweek ga iik weer kijken lachen

Liefs Mike

Beantwoorden

Laat een Reactie achter

*

{ 1 trackback }

Vorige bericht:

Volgende bericht: